Liga 1

Imaginea de ADIO postata de Piovaccari pe Twitter! Mesaj pentru toti stelistii la despartirea de campioana! FOTO

Piovaccari a plecat de la Steaua dupa imprumutul de un sezon. El a jucat in Ghencea si a luat titlul ca imprumut de la Sampdoria.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 09:58
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 10:00

Federico Piovaccari a plecat de la Steaua. Varful a iesit golgheterul echipei in acest sezon, cu 16 reusite in total.

IMAGINEA

"Nu depinde doar de mine! Daca se inteleg cluburile, sigur ca mi-ar placea sa ma intorc", a spus italianul, inainte sa paraseasca Romania.

Piovaccari a rememorat cele mai frumoase momente din sezonul in ros-albastru:

"A fost un an senzational, am castigat ce ne-am propus, titlul. Nu uit meciurile din Champions League si nici golurile marcate cu Legia, in preliminarii. Le multumesc suporterilor, care m-au adoptat din prima clipa. Nu facusem nimic pentru Steaua, la Supercupa, primul meci, si-mi scandau deja numele", a mai spus el.

Federico Piovaccari are 29 de ani este cotat la 1,7 mil. de euro. Steaua nu l-a mai putut tine pentru ca salariul prea mare nu era pe planul patronului Becali.

Italianul a jucat sub forma de imprumut de la Sampdoria in Ghencea. Clubul care il avea sub contract ii platea cu aproximativ 500.000 de euro pe an, iar Steaua dadea restul de 200.000 de euro pe an.

In tot sezonul, in 43 de meciuri oficiale, Piovaccari a marcat de 16 ori (10 reusite in campionat, golgheterul echipei).

Fanii Sport.ro au reactionat dupa plecarea lui Piovaccari:

Mesajul de pe aeroport: AICI

Modifică setările cookies