Steaua Florin Costea Pablo Brandan Superliga

Iliesta il apara pe Brandan si NU renunta la Costea! Metoda prin care promite sa-l REINVENTEZE pe oltean:

Ilie Stan dezvaluie ca face tot posibilul pentru a-l aduce pe Florin Costea pe drumul cel bun.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Noiembrie 2011, 07:10
Data actualizarii: Marti 15 Noiembrie 2011, 08:16

Ilie Stan neaga faptul ca la Steaua sunt probleme de comportament si ii ia apararea lui Brandan, care a petrecut in club pana dimineata, dar si lui Florin Costea.

"Nu este nicio stare de tensiune la Steaua. Avem o atmosfera foarte buna in vestiar si nu inteleg de ce din nimic se inflameaza lucrurile asa. Brandan era in timpul lui liber. Omul venea dupa cantonament, antrenamente, presiunea rezultatelor si cauta sa se relaxeze. Cand are antrenament a doua zi, trebuie sa se culce la 11 seara, dar cand e liber, mai sta cu un prieten, mai merge la un film, are diferite activitati. Este normal si uman sa te relaxezi. Totul e inflamat", spune Ilie Stan in ProSport.

Referitor la problemele cauzate de Florin Costea, Ilie Stan spune ca face eforturi sa-l reinventeze pe fostul jucator al Craiovei. "Florin Costea isi doreste enorm sa redevina jucatorul care era golgheter in Liga I. Avem discutii cu el in fiecare zi, vrem sa il punem pe picioare si sa ii dam incredere in el. Are un potential enorm si trebuie ca in cel mai scurt timp sa il avem 100% si sa ne bucuram de evolutiile sale. In ciuda frustrarilor pe care le acumuleaza din cauza ca nu e pus la punct cu pregatirea fizica, a putut sa faca acel gest caritabil. El in sinea lui este un om bun, care isi doreste sa faca lucruri bune, nu de mantuiala, dar totodata trebuie sa inteleaga ca e nevoie de timp sa ajunga din nou acolo si ca aici sunt alte pretenții decat la Craiova".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!