Ilie Dumitrescu, prezentat la Steaua: "Voi continua ce a facut Piti! Steaua are cel mai bun lot!" Vezi mesajul catre fani

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 August 2010, 13:39

Ilie Dumitrescu a primit un tricou personalizat la prezentarea sa la Steaua. "Nu exista locul 2 sau 3", a anuntat Dumitrescu la conferinta de presa.

"Sunt emotionat, nu prea am acest trac in fata camerelor. Nici cand am semnat cu Tottenham nu am avut asemenea asistenta. Il respect pe Piturca, a facut performante inimaginabile. In sport, spectacolul trebuie sa continue, fara Piturca, fara Hagi, fara Iordanescu... viata a mers inainte."

"Indiferent de cine era pe acest scaun acum, activitatea trebuia sa continue la acest club."

"Dupa ce Piturca si-a dat demisia, si mi-a parut foarte rau. Iubesti Steaua, vrei sa ajuti Steaua, poti sa ajuti Steaua? Eu iti propun asta acum la telefon. Nu vii pentru mine, Gigi Becali."

"Am fost la Constanta ca sa incerc sa-l conving pe Hagi sa vina. A fost coleg cu mine de camera la nationala, am avut realizari impreuna."

"Hagi mi-a spus 'am uitat tot ce s-a intamplat in trecut. Nu pot sa vin acum la Steaua, in viitor cu siguranta nu voi spune 'nu' Stelei. Cand voi termina si eu la Academie'"

"Steaua este a doua mea familie. 'Gigi, vin sa ajut Steaua, nu semnez un contract ca antrenor, nu vreau sa profit si sa cer bani. Vin pe un contract simbolic pe un an de zile. Am venit pentru Steaua, pentru ce inseamna culorile acestui club, vreau sa ajut Steaua, vreau ca inceputul de drum pe care l-a realizat Piturca sa-l continui. Avem cel mai valoros lot din tara. Nu exista locul 2 sau 3, ci locul 1. Daca nu iei titlul, e un esec. Am incredere in jucatori, imi doresc acest lucru"

"Fac apel la fani, ca in toate meciurile sa vina alaturi de mine si de jucatori. Eu nu sunt implicat in niciun dialog care exista intre fani si domnul Becali. Daca toti suporterii stelisti care m-au cunoscut sau cei care stiu ce am facut pentru acest club si ce vreau sa realizez pentru acest club... la meciul cu Craiova, ei au fost esentiali, plus geniul de antrenor al lui Piturca.", a declarat Ilie Dumitrescu la prezentarea oficiala la Steaua.

Atac cu armă albă în Nisa, soldat cu trei morți. Atacatorul a strigat „Allah Akbar”. VIDEO
BRAT

Modifică setările cookies