Ilie Dumitrescu alexandru rauta Dinamo Dinamo - FCSB Superliga

Ilie Dumitrescu l-a luat în colimator pe Alex Răuță: ”Normal că trebuie să îi iei banderola”

Dinamo a remizat la Arad, cu UTA, scor 0-0, și a obținut primul punct în deplasare din acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 09:10
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 09:16

”Câinii” au rezistat eroic în nouă oameni, după ce Marco Ehmann și Alexandru Răuță au fost eliminați. Ultimul a fost criticat de Ilie Dumitrescu pentru atitudinea sa din meciul cu UTA.

Mijlocașul dinamovist a văzut cartonașul roșu și în meciul cu FCSB, când și-a lăsat echipa în zece încă din prima repriză.

Ilie Dumitrescu: ”Normal că trebuie să îi banderola lui Răuță”

"Normal că trebuie să îi iei banderola. Mie mi-a luat-o Iordănescu la Steaua tot pentru o chestie de genul ăsta, luasem două cartonașe. Normal că m-a durut, m-a luat, a vorbit cu mine.

Eu înțeleg atitudine, determinare, vezi voință, dăruire, un om care face un efort extraordinar, dar se duce cu talpa sus. N-ai nicio șansă să mai lovești mingea! Dacă vezi că nu poți lovi mingea, încerci să lași piciorul, să eviți contactul.

Cred că și antrenorul, și colegii ar trebui să-l trezească puțin, 'prietene, vezi că la prima ne lași iar, ai grijă ce faci'. Trebuie să-l trezești puțin dacă vezi că e într-o stare din asta... El e un tip care face efort, are 10 inimi, dar trebuie să-l trezești puțin", a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Dinamo rămâne tot pe locul 15, cu 13 puncte, la nouă puncte distanță de următoarea clasată, Gaz Metan Mediaș, cu care va juca în următoarea etapă.

Mediașul are 22 de puncte, în condițiile în care a pierdut două puncte din cauza restanțelor către jucători. Aceștia au amenințat că vor pleca de la echipă dacă situația nu se va rezolva.

Ultimele meciuri ale lui Dinamo din sezonul regulat:

Dinamo - Gaz Metan

Rapid - Dinamo

Dinamo - Sepsi

CFR Cluj - Dinamo

Modifică setările cookies