Ilie Dumitrescu a refuzat o oferta de 10 milioane de euro!

Autor: Sport.ro
Duminica 15 August 2010, 08:26
Ilie Dumitrescu a refuzat o oferta de 10 milioane de euro!

Ilie Dumitrescu este un om care pretuieste arta. El detine ‘Hanul cu tei’ din centrul vechi al Bucurestiului, o galerie pentru care a refuzat o oferta usiasa de 10 milioane de euro. “Pot sa spun ca aici este a doua mea casa”, spune antrenorul Stelei.

Ilie Dumitrescu a acceptat sa antreneze Steaua cu 1 leu salariu si a refuzat o oferta de 10 milioane de euro pentru galeria sa de arta. In sase ani de cand detine Hanul cu Tei spune ca nu a recuperat nici 25% din investitii.

“Un om de afaceri mi-a pus pe masa 10 milioane de euro, ca sa-i vand galeria. Nici n-am stat pe ganduri, l-am refuzat pe loc. Nici 25% nu am recuperat, de sase ani, de cand sunt aici, insa va veni momentul in care va fi un loc eficient”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

“Pe când jucam în Mexic, am cochetat cu pictura. Mi-am luat şevalet, pensule, vopsele. Însă trebuia să ai imaginaţie şi o anumită stare, iar eu, fiind mai temperamental, mi-am dat seama că nu am nici o treabă cu pictura”, a explicat Ilie Dumitrescu in Libertatea.

Guvernul Orban 2, ultima zi de audieri. Primul pe listă: ministrul propus al Agriculturii
BRAT