Steaua Laurentiu Reghecampf Superliga

"Il stiu si eu, e FOARTE BUN! Steaua are nevoie de un varf acum!" Atacantul surpriza pe care Reghecampf spune ca trebuie sa il ia

Aflat in cantonament cu Al Hilal in Austria, Reghecampf a vazut o repriza din meciul cu Stelei cu Astra, in SuperCupa Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Iulie 2014, 19:12
Data actualizarii: Sambata 12 Iulie 2014, 19:16

Reghecampf spune ca Steaua are nevoie de un atacant. Mbaye Diagne, un senegalez detinut de Juventus, este una dintre variantele Stelei. Reghecampf spune ca il cunoaste si ca este un atacant excelent:

"Eu v-am spus ca nu va fi un meci foarte bun din partea celor doua echipe. Steaua, in momentul de fata, se gandeste la calificarea in Grupele UCL. Astra probabil a fost mult mai motivata. Cred ca Steaua, stafful si jucatorii se gandesc ce vor face in Liga. Va fi un meci greu cu echipa din Norvegia."

"Cred ca a castigat echipa mai motivata, dar la 11 metri castiga cel mai norocos. Si eu l-am bagat pe Iancu de doua ori atacant. Gabi este un jucator care finalizeaza foarte bine. In momentul in care se intoarce spre poarta e foarte periculos. Probabil ca a fost cel mai bun jucator in momentul asta. "

"Am inteles ca a fost adus un jucator de la Juventus. Este un jucator foarte bun, il cunosc si eu. Stiam ca si cei din Norvegia voiau sa-l cumpere. In primul rand trebuie adus un atacant. Trebuie sa ai un atacant pur sange la meciurile importante. Asta nu inseamna ca Iancu, Chipciu sau Keseru, daca vor juca ca nu o vor face bine. Au jucat bine si cand eu am antrenat echipa. Nu stiu care sunt prioritatile acum la Steaua.", a spus Reghecampf la Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies