"Ii era JENA de el si arbitrului! Nu m-a ascultat!" Cum a pierdut Rapid 550.000 de euro in cele mai DURE clipe ale clubului:

Autor: Sport.ro
Luni 08 Septembrie 2014, 19:20

	"Ii era JENA de el si arbitrului! Nu m-a ascultat!" Cum a pierdut Rapid 550.000 de euro in cele mai DURE clipe ale clubului:

Ganea l-a dat afara pe Madalin Martin, jucator cotat la 550.000 de euro. Acesta povesteste ce l-a determinat sa faca asta.

Ganea a vorbit in ProSport depre situatia de la club. In week-end, el l-a dat afara pe jucatorul Madalin Martin, pe motiv din indisciplina. Martin a jucat ultima data la finalul saptamanii trecute, cand Rapid a castigat cu 7-1 un amical in cantonamentul de la munte, in fata celor de la Cetate Rasnov.

CE SA-I FAC?!

"Nu se antrena la capacitate maxima, ma rugam de el sa munceasca mai mult. Apoi am auzit ca are o viata extrasportiva dezordonata. Ce sa fac? Nu am cum sa il urmaresc.

Acum era acest amical. Isi lovea mereu adversarul fara minge. L-am chemat la margine si i-am spus sa nu mai faca asta ca e doar un joc de pregatire, sa se calmeze. Nu m-a ascultat, ii era si jena arbitrului sa-l dea afara. L-am scos eu de pe teren. El si la antrenamente era un tip conflictual, tot asa, lovea fara minge", a spus Ganea pentru ProSport.

Ganea a stabilit ca nu-l va da afara de tot, urmand sa-l mai primeasca pe Martin doar la antrenamente. El vrea sa faca un referat pentru conducere, in care sa explice decizia, urmand ca presedintele si patronul sa ia o decizie in ceea ce-l priveste pe jucatorul celor de la Rapid.

VINE DANIEL NICULAE

"Mai aveam nevoie de un fundas stanga si de un atacant, dar a venit Gaston Mendy si foarte probabil va semna si Daniel Niculae.

Mi-a spus ca daca nu isi gaseste saptamana aceasta un angajament care sa-i convina, atunci semneaza cu Rapid. Ceea ce m-ar bucura foarte mult", a incheiat Ganea.

Madalin Martin are 22 de ani. Este cotat la 550.000 de euro, potrivit transfermarkt. A aparut in 7 meciuri la Rapid, de cand echipa e condusa de Ionel Ganea.

EMA a aprobat folosirea vaccinului de la Moderna pentru copiii cu vârste între 12 şi 17 ani
BRAT
Modifică setările cookies