"Ii dau Botosaniului 100 000 de euro sa-l ia inapoi pe Golofca!" Becali a anuntat 3 jucatori OUT din primul 11. Ce se intampla cu Golofca

"Ii dau Botosaniului 100 000 de euro sa-l ia inapoi pe Golofca!" Becali a anuntat 3 jucatori OUT din primul 11. Ce se intampla cu Golofca

Rabdarea lui Becali cu noua achizitie Golofca s-a epuizat.

Patronul Stelei glumeste pe seama mijlocasului de banda si spune ca e gata sa-l trimita inapoi la Botosani. Becali lasa de inteles ca Larie, Golofca si Ovidiu Popescu nu vor mai prinde 11-le de baza.

"Sunt foarte multumit, e frumos cand ai echipa valoroasa. Vreau 2-0 la pauza, fara nicio problema. Cand sunt fotbalisti in teren, e frumos. Cand e mingea la tine, castigi. Daca nu ai mingea, e greu sa castigi. Unii mai joaca pe contraatac, dar e greu de castigat campionatul pe contraatac.

E vorba de 3 jucatori care n-o sa fie la noi titulari: Golofca, Popescu si cu fundasul central, Larie. Un singur jucator, Nedelcu, a schimbat toata fata echipei. Dar 3 sau 4? Nedelcu a luminat jocul acolo, cu stilul lui. Pe Golofca l-am scos aseara din concurenta cu Tanase. N-are cum sa-l scoata din echipa pe Tanase. Pentru Golofca... ii mai dau 100 000 de euro lui Iftime sa i-l dau inapoi la Botosani. Glumesc, va dati seama, dar nu poate sa fie titular in fata lui Tanase", a spus Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul pe 2021 a fost votat în comisiile de buget-finanţe, după 3 zile de dezbateri
BRAT

Modifică setările cookies