Liga 1

Iese Latovlevici din prima echipa? Problemele pe care Galca le are dupa meciul cu Petrolul: "A fost o schimbare decisa de mine"

PETROLUL 2-3 STEAUA | Steaua a revenit pe primul loc in Romania, dupa ce a reusit sa castige in infernul de la Ploiesti

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 23:21
Data actualizarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 23:25
Iese Lato din 11-le de start?

Galca nu a avut un meci lipsit de probleme. Keseru a acuzat dureri la coapsa, iar Latovlevici a aratat inca o data ca trece printr-o forma slaba. Latovlevici a fost schimbat de Galca cu Tosca, dupa ce a gresit la ambele goluri marcate de Tamuz.

"S-a vazut ca venim dupa un efort extraordinar. Keseru mi-a spus la pauza ca acuza o durere, nu am vrut sa fortam. Latovlevici a fost o schimbare decisa de mine. Incercam la fiecare meci sa luam punctele si sa mergem mai departe in Cupa Romaniei si in Cupa Ligii."

"Venim dupa un meci foarte greu cu Aalborg, cu incarcatura fizica si psihica. Am avut un moment in care am cedat conducerea jocului, iar cei de la Petrolul au profitat si au marcat de doua ori. Am avut insa destule ocazii pentru a castiga.", a spus Galca la LookTV.

"Asa ceva nu ar trebui sa se intample"

Echipa s-a impacat cu fanii dupa meci. Au cantat impreuna la finalul partidei. Galca spune ca incidentele de la startul meciului cu Petrolul nu sunt normale:

"E prima oara cand vad asa ceva in tribune, nu ar trebui sa se intample, bine ca nu a degenerat. Petrolul e o echipa foarte buna, ne-a pus probleme mari si putea in unele momente sa castige, dar am avut puterea sa revenim. Nu vreau sa intru in discutii despre arbitraj, sa judece comisiile, ma bucur ca am castigat, dupa efortul facut in Europa League. Conteaza ca am revenit pe primul loc, sunt 3 puncte luate la o echipa foarte importanta.", a spus Galca.

Modifică setările cookies