"IASI" de-aici! O varianta pentru Steaua? Wesley a fost pus pe lista de transferuri la Iasi. De ce s-a certat cu conducerea

"IASI" de-aici! O varianta pentru Steaua? Wesley a fost pus pe lista de transferuri la Iasi. De ce s-a certat cu conducerea

Cel mai bun marcator strain din istoria Ligii I este bun de transfer in aceasta iarna.

CSMS Iasi a anuntat oficial ca l-a pus pe brazilianul Wesley pe lista de transferuri in aceasta perioada de mercato. Steaua l-a mai vrut in trecut, Wesley a mai jucat alaturi de Sanmartean si Stanciu si ar putea fi o varianta viabila.

Wesley si conducerea Iasiului nu s-au inteles momentan la discutiile pentru contract.

"Cu Lucian Munteanu si Leonard Dobre am reziliat de comun acord intelegerile. Cu Wesley, Novac si Visa nu am ajuns la o intelegere, insa ei sunt pe lista de transferuri si se vor pregati separat de echipa. In plus, Calugaru va fi imprumutat din retur", a spus Prunea.

Oficialul formaţiei iesene a mai precizat ca s-a luat decizia ca salariile tuturor jucatorilor ramasi sa fie diminuate cu 25 la suta:

"Fotbalistii care vor ramane in Copou vor avea contractele diminuate cu 25 la suta incepand cu anul viitor. Daca retrogradarea va fi evitata, sumele retinute vor fi achitate la sfarsitul sezonului".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Presa internaţională relatează cazul ursului Arthur ucis în România de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein
BRAT
Modifică setările cookies