IaniSENZATIE! Arbitrul nu s-a putut abtine si l-a felicitat dupa un gol MAGNIFIC! Preluare cu calcaiul si sut cu stangul langa bara - VIDEO

FC Viitorul s-a impus cu 9-2 in fata lui CS Inter Cristian, in cel de-al doilea amical al acestei veri.

Golurile Viitorului au fost marcate de Cristian Gavra 29, Ciprian Vasilache 36, Razvan Marin 45, Ianis Hagi 48, 57, Romario Benzar 52, Florin Cernat 68, 83 si Andrei Ciobanu 72. Pentru CS Inter Cristian a punctat Ciprian Vasilache (coincidenta de nume), in minutele 6 si 15.

La Viitorul s-au remarcat Cernat si Ianis Hagi, ambii cu evolutii excelente in care au reusit sa marcheze de 2 ori. Ianis a inscris prima reusita dupa o preluare fantastica si un sut cu stangul de la marginea careului, aducandu-le aminte fanilor de executiile tatalui sau, iar Cernat a marcat si el o dubla dupa niste executii tehnice.

Gica Hagi l-a convins in aceasta vara pe Florin Cernat sa accepte oferta Viitorului, desi acesta era dorit si de Steaua. "Regele" a dezvaluit astazi in gluma motivul pentru care Cernat a mers la malul Marii: "Decar la decar trage", a glumit Hagi.

CLICK AICI pentru a vedea VIDEO cu golurile inscrise in Viitorul 9-2 Inter Cristian. Golul superb al lui Ianis este la minutul 1:30.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, despre livrarea AstraZeneca în UE: Lucrurile nu pot fi trecute cu vederea pur şi simplu
BRAT
Modifică setările cookies