Iancu vrea "stelutele" in Liga a II-a: "Nu conteaza daca pierdem cu Ceahlaul. Macar scapam de doua echipe "frati si surori""

POLI-CONSPIRATIA
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Mai 2008, 18:01
Data actualizarii: Vineri 02 Mai 2008, 18:01

Iancu continua lupta impotriva capitalei, iar Ceahlaul poate profita. Poli Timisoara nu se va forta in meciul cu Piatra Neamt, pentru ca obiectivul UEFA a fost atins.

Iancu spune ca o eventuala retrogradare a Buzaului si Mioveniului ar fi binevenita: "Nu ma intereseaza rezultatul meciului cu Ceahlaul Piatra Neamt. Politica clubului este sa se asigure ca joaca intr-un campionat curat si corect. Daca vom invinge, este OK. Daca vom pierde, este la fel de bine, deoarece or sa dispara, pentru la anul, cel putin doua echipe "frati si surori" ale celor care se tot lauda cu rezultatele lor mincinoase. Oricare ar fi deznodamantul partidei de la Piatra Neamt, voi considera ca sunt trei puncte in plus in economia pachetului propus jucatorilor pentru premiere. Vom juca fara emotii si nu imi doresc decat sa fim pragmatici. Atunci cand intr-o competitie intalnesti numai rau, trebuie sa-l alegi pe cel mai mic. Ce ar insemna sa incepem un campionat viitor cu gandul ca macar o echipa are asigurate din start 12 puncte, ca sa nu spun 18? (cunoscatorii stiu de ce...). Sper ca binele sa invinga si sa avem parte de un campionat viitor mult mai aproape de fair-play, de competitie sportiva in adevaratul sens al cuvantului. Sa nu va suparati pe noi, orice s-ar intampla, pentru ca oricum va fi bine. Mergem sa jucam, sa invingem, pentru ca asa e normal. Si atat!", a spus Iancu intr-un comunicat emis pe site-ul lui Poli.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies