Iancu s-a decis: "Sunt pregatit se plec de la Poli. Incet inchei socotelile cu Timisoara"

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Martie 2008, 08:55
"CONSILIERII LOCALI SE UITA LA MINE CA LA UN MILOG"

Seful de la Poli Timisoara a avertizat ieri ca nu s-a razgandit si ca va incheia socotelile cu echipa din Banat. "Sa-mi spuna in fata - bai umflatule nu mai este nevoie de tine" - a rabufnit Iancu suparat pe modul in care este tratat de autoritatile de la Timisoara si anunta ca isi incheie socotelile cu Poli.

"Sunt pregatit sa plec de la Poli. Am avut primele runde de discutii si se lucreaza la oferta. Incet, incet inchei socotelile la Timisoara. Eu nu sunt privit ca investitor la Timisoara. Se uita la mine consilierii locali si judeteni ca la un milog”, a amenintat  Marian Iancu.

“Au zis ca imi dau 2,5 milioane de euro pe an pentru morcovi, telina si ceva transport si asternut. Cei de la Consiliul Local vor sa ma transforme intr-un functionar public, sa vin sa le decontez si mararul, si patrunjelul. Eu o sa fiu la 600 de kilometri de Timisoara dupa alegeri, daca asa procedeaza ei. Nu vreau sa fiu privit ca metresa. De ce nu se intelege lucrul asta in Banat? Acolo toti spun: "Ce baiat bun e Iancu, ca baga bani in echipa". Dupa trei ani vreau sa-mi spuna autoritatile daca pot ramane sa investesc. Daca nu, sa-mi spuna: "Pleaca, bai umflatule, nu mai e nevoie de tine". Asta vreau, sa-mi spuna in fata”, a declarat Iancu la un post local de televiziune.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT