Liga 1

Iancu nu RENUNTA la Sepsi! Ce AVERTISMENT ii lanseaza jucatorului care e DISPERAT sa plece de la Poli!

Marian Iancu a postat un comunicat pe site-ul oficial dupa anuntul facut de TAS in cazul Sepsi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2012, 16:44
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2012, 16:48

"Initiativa lui Laszlo Sepsi si anume aceea de a inceta raporturile contractuale nu ne este opozabila. Aceasta initiativa trebuie sa fie consolidata printr-o hotarare definitiva a comisiilor abilitate, inclusiv TAS. Acestea pot delibera in baza justei cauze si pot da hotarari pe cale de consecinta.

Faptul ca TAS a luat act de incetarea raporturilor contractuale din initiativa jucatorului, dar ii respinge cererea prin care aceasta Curte sa solutioneze in favoarea lui rezilierea contractului il obliga sa continue activitatea sau sa se situeze in afara regulamentelor sportive, sa nu se mai prezinte la echipa si sa suporte consecintele acestor fapte.

Toate acestea se vor intampla daca dl. Laszlo Sepsi va hotari sa riste. Este dreptul lui sa-si asume ceea ce Tribunalul de la Lausanne i-a respins si anume optiunea de a nu mai respecta contractul pe care il are cu Politehnica Timisoara.

Clubul nostru este pregatit sa duca pana la capat, cu buna credinta, contractul cu Laszlo Sepsi, in interesul ambelor parti, dar in eventualitatea in care drepturile noastre vor fi agresate de catre acesta, sustinut fiind de avocatii lui, vom reactiona responsabil, cu aceeasi unitate de masura, in limita regulamentelor in vigoare", se arata in comunicatul citat.


Modifică setările cookies