I-au "TAIAT" 78% din salariu! Arlauskis a renuntat la 3 sferturi din salariu pentru a juca in Liga! Cati bani ii da Steaua

I-au "TAIAT" 78% din salariu! Arlauskis a renuntat la 3 sferturi din salariu pentru a juca in Liga! Cati bani ii da Steaua


Cel mai bine platit jucator de la Steaua este Sanmartean, cu 30.000 de euro pe luna.

Arlauskis va primi la Steaua 150.000 de euro pe sezon in primul an. Conducerea ii poate prelungi intelegerea in vara, iar lituanianul va incasa cu 30% mai mult decat sezonul acesta, adica 200.000 de euro.

Portarul Stelei a incasat si o prima de instalare, de 80.000 de euro. “Am vrut să ofer unele detalii din contract, dar Arlauskis n-a fost de acord pentru că sunt date confidenţiale. În orice caz, ţin să precizez că salariul său se încadrează în plafonul stabilit de patron şi infirm speculaţiile apărute după semnarea fotbalistului”, a spus Argalseala, conform Prosport.

Arlauskis devine astfel cel mai bine platit portar al Stelei, acesta castigand 12.500 de euro pe luna, fata de Nita si Cojocaru, cei care iau cate 5000, respectiv 3000 de euro pe luna.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies