I-a dat afara dar nu a scapat de ei! Becali plateste cate 2000 de euro in fiecare zi pentru cei patru jucatori exclusi din lot

I-a dat afara dar nu a scapat de ei! Becali plateste cate 2000 de euro in fiecare zi pentru cei patru jucatori exclusi din lot

Gigi Becali a luat decizia de a-i exclude din lot pe Tade, Tahar, Alcenat si Breeveld. Cei patru straini au fost adusi in vara, cu exceptia lui Breeveld, care a fost transferat anul trecut in mandatul lui Galca.

Steaua i-a anuntat ca nu mai fac parte din planurile echipei iar acestia trebuie sa isi gaseasca echipa. Problema pentru Steaua e ca cei patru au salarii foarte mari si reprezinta o adevarata gaura financiara. Cel mai mare salariu il are Tade, care costa 25.000 de euro in fiecare luna.

In total, cei patru jucatori au un salariu luna de 63.000 de euro, bani pe care Becali trebuie sa ii plateasca chiar daca nu se foloseste de jucatori.

Daca pe cei patru ii plateste regeste desi nu joaca, actualii jucatori ai Stelei au avut parte de peripetii la deplasarea in Antalya, clubul comandandu-le bilete de linie, ce au costat 15.000 de euro, fata de 45.000 de euro, cat costa un zbor charter, destinat special echipei! Cu banii pe o luna pentru cei patru jucatori care nu joaca in acest moment, stelistii s-ar fi deplasat fara emotii in cantonament.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Creștere îngrijorătoare a numărului de infectări. În Ilfov se introduc din nou restricții
BRAT

Modifică setările cookies