Herea: "CFR - Rapid e un meci decisiv pentru titlu!" Mardare: "Secretul Rapidului? Am stat departe de scandaluri!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Martie 2009, 15:05
Herea: "CFR - Rapid e un meci decisiv pentru titlu!" Mardare: "Secretul Rapidului? Am stat departe de scandaluri!"

Mijlocasul Ovidiu Herea anunta ca meciul cu CFR Cluj este decisiv in lupta la titlu. Cele doua au de tras insa. Dinamo e departe si se poate distanta si mai mult daca Rapid si CFR fac egal. "Cesinha si Spadacio se vor muta curand in alte apartamente!"

"Este un meci greu, decisiv pentru ambele echipe care se afla in lupta pentru titlu si cred ca va fi un derbi. Va fi destul de greu, pentru ca avem trei absenti, dar avem un lot valoros si sper sa fie cat mai bine, dar mai sunt destule etape pana la finalul campionatului si sunt sanse sa ne batem la titlu. Nu cred ca in sezonul trecut am dat meciul celor de la Cluj. Fiecare jucator a intrat pe teren si a dat totul pentru victorie", a spus Herea.

"Suntem pregatiti pentru meciul de la Cluj si speram sa ne intoarcem cu cel putin un egal. Vom juca la victorie, dar daca va fi un rezultat de egalitate, nu va fi o tragedie. Sunt solutii pentru inlocuirea absentilor. Secretul rezultatelor noastre este ca am stat departe de scandaluri. Nu ne gandim asa departe, suntem prea mici", a spus fundasul Stefan Mardare.

Portarul Elinton Andrade considera ca Rapid, daca vrea sa castige titlul de campioana, nu trebuie sa se planga de jucatorii absenti. "Meci tare pentru noi, meci tare pentru CFR. Nu conteaza ce jucatori joaca sau cine e suspendat si accidentat. Daca vrei sa iei titlul, ai nevoie de 25 de jucatori puternici. Dupa meciul cu CFR mai sunt 15 etape si abia in ultimele cinci etape voi sti cine va lua titlul", a subliniat Andrade.

Jucatorii echipei Rapid, Elinton Andrade, Lucian Raduta, Radomir Djalovici, Claudio Mejolaro, Joao Paolo Pinto, Ovidiu Herea si Stefan Mardare au participat, miercuri, la un test drive cu noile masini ale constructorului american Ford.

Managerul sportiv de la Rapid, Cristian Costache, a declarat, miercuri, ca jucatorii Juliano Spadacio si Cesinha s-au mutat la hotel impreuna cu familiile lor si in curand vor putea locui in alte apartamene, pe care clubul le-a inchiriat deja pentru ei.

"S-au mutat cu familiile la hotel si nu se vor mai intoarce in apartamentele vechi, deoarece clubul a rezolvat deja si le-a inchiriat alte apartamente. Cat mai curand se vor muta cu familiile in apartamentele inchiriate", a spus Costache.

Jucatorii echipei Rapid Cesinha si Juliano Spadacio au fost nevoiti sa se mute din apartamentele in care locuiau pentru ca oficialii clubului nu au mai platit de doua luni chiria si cheltuielile de intretinere si, din acest motiv, utilitatile au fost intrerupte. Apartamentele in care au locuit cei doi fotbalisti apartin fostului director general al FC Rapid, Constantin Zotta.

Redeschiderea teraselor, prevăzută pentru 1 iunie. „Relaxarea” plajelor, pe 15 iunie
BRAT