"Hamroun ar trebui sa fie liderul Stelei" Reghecampf a facut o analiza a echipei sub comanda lui Radoi. Cei 2 jucatori CRITICATI

"Hamroun ar trebui sa fie liderul Stelei" Reghecampf a facut o analiza a echipei sub comanda lui Radoi. Cei 2 jucatori CRITICATI

Steaua - Rosenborg este joi de la 21:00, in direct la ProTV

"Au avut meciul in mana, probabil ca jucatorii s-au gandit ca vor castiga mai usor, dar nu cred ca Mirel nu stie sa ii motiveze. Cred ca anumiti jucatori ar trebui sa aiba mai multa responsabilitate, s-au pierdut jucatorii care aveau aceasta responsabilitate in echipa. Chiar daca au 1-0 si faci o a doua repriza slaba, castigi cu 1-0. E echipa mare castiga si cu 1-0 chiar daca joaca slab.

Nu mai sunt nici fanii care ajutau in momente critice. Jucatorii stiu ce inseamna spectatorii, majoritatea dintre ei au jucat cu 40.000 de fani in tribune, e o diferenta mare.

Mie imi place Hamroun, ar putea sa se impuna in anumite momente, cum facea Bourceanu cand echipa juca prost. Acum nimeni nu isi mai asuma responsabilitatea. Jucatorii din centrul terenului trebuie sa faca la fel, Muniru nu e in jucator slab, e un jucator bun, dar de multe ori jucatorii cand ajung la Steaua isi dau seama ca nu e ce credeau ei. In acest moment trebuie ca 2-3 jucatori sa preia conducerea pe teren, sa stranga echipa langa ei si sa organizeze faza defensiva.", a spus Reghecampf la Digi.

Fostul antrenor al Stelei considera ca Steaua se poate califica in fata celor de la Rosenborg, iar Mirel Radoi va rezista pe banca Stelei in continuare. "Daca vor da 2-3 goluri echipa se va descatusa si va juca mult mai bine", a spus Reghecampf, care ii sfatuieste pe stelisti sa aiba mai mult optimism.

Acesta l-a laudat pe Hamroun, pe care il vede ca un jucator de valoare, dar i-a criticat pe cei doi inchizatori ai Stelei, Muniru si Breeveld, care nu reusesc sa stranga echipa in jurul lor in momentele grele.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies