HAGI, pariu pe GRADINITA pana la finalul campionatului! Cum va juca Viitorul in ultimele etape

Autor: Sport.ro
Luni 04 Aprilie 2016, 22:52

Hagi renunta la orice obiectiv pana la vara. Vrea doar sa-si evalueze pustii din Academie pentru a sti pe cine se poate baza si in sezonul urmator.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Hagi se foloseste de ultimele etape din play-off doar pentru a-si face o idee despre potentialul jucatorilor lui.

"Trebuie sa jucam meciurile pe care le mai avem de jucat, dar sa avem un gand si pentru viitor. Incercam, nu putem tot timpul, dar incercam. In echipa au fost foarte multi tineri, dar am ajuns intr-o situatie in care nu voiam sa fiu. Tinerii vor primi in continuare credit din partea mea. Benzar e un copil de-al nostru, ne-a ajutat foarte mult, contam pe el. Fiecare trebuie sa aiba sansa lui. Asa e si cu portarii. O sa joace Tordai, o sa joace Buzbuchi.

Fiecare merita o sansa, fotbalul asa e. Daca n-o sa faca fata nu-i nicio problema. Presiunea e la adversari, nu la noi. Am pregatit ceva in iarna, dar nu inteleg ce s-a intamplat cand au inceput meciurile oficiale. Nu suntem intr-o situatie buna, incerc sa gasim o solutie, sa facem experimente. O sa-i vedeti pe tinerii astia. Nu ne dam batuti!", a spus Hagi la Digisport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: Avem o şansă reală să obţinem o ieşire ordonată a Marii Britanii. Drepturile românilor, asigurate
BRAT