Hagi, interviu in presa engleza: "Ianis o sa fie capitanul Romaniei!" / "Orice as fi facut pana acum, inca sunt doar fiul lui Gheorghe Hagi"

Gica Hagi a vorbit in presa engleza despre "potentialul fantastic pe care il are fiul sau"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2015, 15:19
Data actualizarii: Marti 13 Octombrie 2015, 22:30

Englezii de la The Times au publicat astazi un material in care vorbesc despre "noua minune din familia Hagi", cel mai tanar capitan din istoria Ligii I si omul care, la cum si-a inceput cariera, ar putea sa-i calce pe urmele tatalui sau.

Hagi le-a repetat englezilor o afirmatie pe care a facut-o in mai multe randuri in Romania: "Ianis e mai bun decat eram eu la 16 ani."

"Are foarte mult talent si un psihic sanatos. E generos in joc, munceste pentru echipa, poate sa dea pasa decisiva, poate sa ia decizii bune intr-un timp scurt. Si, cel mai important, joaca la fel de bine cu ambele picioare, o calitate care mie imi lipsea la 16 ani."

"Paseaza bine, are sut bun. Mai are mult de muncit, desigur, dar se vede o crestere continua la el. Trebuie sa il slefuim, dar eu zic ca e mai bun decat eram eu la varsta lui."

"O sa fie capitanul Romaniei intr-o zi, sunt sigur de asta", a spus Gica Hagi in The Times.

Ianis Hagi a fost vandut in vara la Fiorentina pe 1 milion de euro, dar va juca la Viitorul, sub forma de imprumut, pana la finalul sezonului.

"Sunt doar un jucator tanar, depinde doar de mine daca voi avea succes. Sunt inca la inceput de cariera si indiferent de ce am facut pana acum, inca sunt doar baiatul lui Gheorghe Hagi", a spus Ianis.

Modifică setările cookies