HABIBOU ATACA STEAUA: "BECALI NU ARE ONOARE"

"STEAUA SI-A BATUT JOC DE MINE"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2008, 08:45
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2008, 08:45

ProSport// Surprins de decizia Stelei de a-l da afara, francezul Habib Habibou ii ataca pe cei din conducerea Stelei si spune ca Becali nu are onoare si ca Steaua si-a batut joc de el. Habibou l-a luat la tinta si pe Lacatus despre  care a spus ca nici nu vorbea cu el.   

"Nu stiu daca trebuie sa fiu dezamagit. Viata merge inainte. Ceea ce ma revolta este atitudinea domnului Becali. Dupa ce am jucat si am marcat primul gol pentru Steaua, l-a trimis pe Argaseala sa imi comunice ca ma va cumpara si pe mine, si pe ceilalti sud-americani imprumutati. Acum zice ca nu ma mai vrea la echipa. De aici trag concluzia ca nu este un om de onoare, pentru ca nu are cuvant!", spune Habibou in ProSport.

 "Nu pot sa spun ca regret ca am venit aici, pentru ca sunt tanar si am toata viata inainte. Important este sa fiu sanatos. Oricum, deja vorbisem cu managerul meu si cu presedintele de la Charleroi, pe care ii anuntasem ca vreau sa merg la un club cu care sa pot juca in Liga Campionilor. Saptamana asta sau cel tarziu cea viitoare am sa vin la Bucuresti sa imi clarific situatia, iar apoi am sa ma reintorc in Belgia, pentru a-mi gasi o noua echipa", anunta Habibou.

Modifică setările cookies