Greu de TOT pentru Steaua! Turneul din Spania arata cifre DURE pentru Reghecampf! Cele mai grele momente de cand Steaua a luat campionatul:

Autor: Sport.ro
Luni 20 Ianuarie 2014, 13:24

	Greu de TOT pentru Steaua! Turneul din Spania arata cifre DURE pentru Reghecampf! Cele mai grele momente de cand Steaua a luat campionatul:

Steaua nu se descurca deloc bine la Marbella, cantonament in care a facut un egal si a pierdut de doua ori.

Steaua s-a chinuit in cantonamentul din Spania, asa ca dupa trei partide are un bilant trist: doua infrangeri si un egal. In plus, a marcat o singura data, insa a primit sase goluri!

Cifrele arata si mai rau pentru echipa lui Reghecampf: in cele trei jocuri de pregatire singurul gol marcat nu a venit din actiune, ci dintr-o faza fixa.

A fost inscris de Neagu, un jucator cu profil defensiv, asta in timp ce toata linia ofensiva a Stelei nu a reusit sa marcheze in cele 270 de minute jucate in trei meciuri, indiferent de formula aliniata de Reghecampf.

In total, Steaua a tras doar de cinci ori pe spatiul portii adverse: de patru ori in meciul cu Nurnberg (scor 1-5), o data la 0-0 cu Werder si niciodata la 0-1 cu Luzern.

E drept ca jucatorii vin dupa o perioada de iarna in care au stat relaxati, iar inceputul pregatirii este mai dificil. Mai mult, lui Keseru, de exemplu, ii mai trebuie o perioada de acomodare normala la cerintele lui Neubert si la ritmul impus la Steaua.

Urmatorul meci al Stelei de la Marbella este cu cei de la Union Berlin, echipa care ocupa locul cinci in 2.Bundesliga, LIVE TEXT pe www.sport.ro de la ora 19.00.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies