FCSB florin tanase giovanni becali Liga 1

Giovanni Becali a explicat cum a picat transferul lui Tănase: „Dați 3 milioane de euro, nici nu mai vorbim cu Gigi!”

Florin Tănase nu va pleca de la FCSB nici în această iarnă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 13:45
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 13:56

Florin Tănase (27 ani) a fost cel mai bun marcator din sezonul trecut, cu cele 24 de goluri înscrise în Liga 1. Cu toate acestea, mijlocașul ofensiv nu a primit nicio ofertă concretă de a pleca de la FCSB. 

Iar în vară, pentru a-și accentua plecarea, și-a prelungit contractul și și-a scăzut clauza de reziliere de la 5 milioane de euro, la 3 milioane de euro. Însă, chiar și în aceste condiții, niciun club nu s-a arătat dispus să plătească suma stipulată pentru a-i „fura” golgheterul lui Gigi Becali.

Nici măcar Giovanni Becali nu-și poate explica de ce Florin Tănase nu a plecat de la FCSB. Impresarul FIFA susține că l-a propus pe căpitanul roș-albaștrilor la mai multe cluburi din Europa, unele din Arabia Saudită fiind tentate să ofere 2.7 milioane de euro în schimbul său.

Giovanni Becali: „N-are, săracul, zvâcul ăsta să plece și el odată”

„Clauza de bun simț, dar poate Dumnezeu vrea să fie lângă Gigi. Incredibil, au fost cluburi care au spus că vin: 'Hai 2,7 milioane', dar și arabii sunt... vă dați seama. 'Bă, sunteți copii? Nu mai încercați! Dacă dați 3 milioane de euro, nici nu mai vorbim cu Gigi'.

Dacă dați 2,7 milioane de euro Gigi spune nu. N-are, săracul, zvâcul ăsta să plece și el odată, dar încă nu ne-am pierdut speranța. Nu știu ce-i lipsește, mă mir că nu am putut să-l transferăm de 3-4 ani, de când e cu noi. Și a fost prezentat peste tot.

În SUA, cel puțin 3-4 echipe, în Arabia, cel puțin trei-patru echipe, în Germania, în liga a doua, nu vrea, are și el preferințele lui. A făcut lucrul cel mai bun, exact cum i-a zis Gigi: 'Prelungește cu mine, ai 30.000 pe lună și când vin trei milioane, pleci'. Foarte înțelept. Probabil dacă aceste trei milioane erau acum doi ani, poate se întâmpla”, a declarat Giovanni Becali pentru DigiSport

Florin Tănase și-a păstrat forma bună și în sezonul 2021-2022, iar în Liga 1, în 17 prezențe, a marcat 9 goluri și a oferit 4 pase decisive. 

Modifică setările cookies