Gigi, NERVOS dupa victoria cu Ceahlaul: "Meci RUSINOS! Aduc 2-3 jucatori la vara!" Singurii stelisti care l-au impresionat si ce i-a transmis lui Nikolici:

Autor: Sport.ro
Joi 10 Mai 2012, 23:34

	Gigi, NERVOS dupa victoria cu Ceahlaul: "Meci RUSINOS! Aduc 2-3 jucatori la vara!" Singurii stelisti care l-au impresionat si ce i-a transmis lui Nikolici:

Steaua 1-0 Ceahlaul / Patronul Stelei, Gigi Becali, nu a fost multumit de jocul echipei la meciul castigat la limita contra Ceahlaului

"E o victorie castigata cu mari emotii. Se poate intampla sa fii egalat. Nu mi-am dat seama ca va fi greu, dar nu sunt antrenor. La fotbal, daca nu ai viteza, nu il ai pe Bourceanu sa fie agresiv, nu il ai pe Chicpiu sa fie viteza, e greu.

A ajuns Chiriches sa fie numarul 10. Era cel mai lucid. Dormeam pe teren, nu anuntam nimic. Probabil oboseala, am jucat 10 si cu Concordia. Bine ca am castigat. Rusescu nu ati vazut ca a dat totul in prima jumatate de sezon, acum i-a venit o pasa pe culoar, s-a impiedicat. E nevoie de inspiratie.

Spuneam ca avem valoare. Insa daca luam campionatul cu echipa care se chinuie cu Ceahlaul, trebuie sa aduc din vara 2-3 jucatori de valoare. Cand joci acasa si ai 1-0 cu Ceahlaul trebuie sa te distrezi cu ei. Ei au fost aproape de gol, ala din 4 metri.
Piatra Neamt e una dintre cele mai slabe echipe din campionat. Am trait un meci cu Piatra Neamt rusinos. Noroc ca nu l-au avut pe Iliescu, asa ii zic cei de la Brasov lui Ilijoski.

Acum revin Bourceanu si Chipciu si nu o sa mai avem probleme. O sa avem viteza. Numai a facut Chiriches faza acolo. Si asta care si-a dat viata, Nikolici. A facut un meci extraordinar. Nikolici va fi al nostru. Totul depinde si de hotararile comisiei.

M-a sunat Borcea si mi-a zic: Ba, nasule. Eu nu mai sunt in lupta pentru campionat dar nu mai suport sa vad asta.

Robert Dumitru e un arbitru de clasa, dar nu i-l dai lui Porumboiu ca e al lui. Asa a fost sa fie.
Ei joaca apoi cu Sportul care are sanse sa se salveze.

Nu mi-e teama de nimic la ora asta singurul lucru care ma jeneaza e arbitrajul la Vaslui, ca le e frica de Porumboiu" a spus Gigi Becali la Fanatik Show.

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT