Gigi Multescu a ajuns la al 34-lea contract din cariera! Cu ce club din Liga I a semnat
Joi 18 Februarie 2016, 13:24

Gigi Multescu a ajuns la al 34-lea contract din cariera! Cu ce club din Liga I a semnat

Multescu n-a ramas decat o luna fara echipa. Demis de Voluntari in ianuarie, Multescu e la un pas de o noua provocare in Liga I.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Antrenorul va semna cu ACS Poli Timisoara, locul 11 in Liga I. Sefii clubului au fost nemultumiti de rezultatele inregistrate cu Florin Marin pe banca si au luat decizia de a-l inlocui. Multescu poarta acum ultimele discutii pentru a stabili daca va prelua Timisoara inaintea meciului de la Iasi, de sambata, sau va mai astepta pana luni.

La Timisoara, Multescu va fi ajutat de colaboratorii sai traditionali: fiul sau, Catalin, care se va ocupa de pregatirea portarilor si turcul Yuksel.

Obiectivul lui ACS Poli in acest sezon e salvarea de la retrogradare.

Florin Marin fusese nimit pe banca Timisoarei pe 25 august, in locul lui Dan Alexa. Cu ACS Poli Multescu va semna al 34-lea contract din cariera.6 comentarii
 • 19 2016
  lupurosu Multescule, adu-ti aminte de pe y____be, de lupii galbeni, ce echipa ai avut si unde i-ai dus....esti bun prin liga a 3-a sau a 4-a...sa te vad la Caini si sa-i duci in B...
 • 18 2016
  Dolph Lundgren Multescu a salvat multe echipe de la retrogradare ! El din pacate n-a avut niciodata un buget mare la dispozitie sa fac o echipa puternica. Nici un antrenor n-a salvat de la retrogradare atatea echipe cate a salvat el !...
 • 18 2016
  florin multescu este un antrenor slab chiar foarte slab pacat tot timpul vine ca salvator dar ca antrenor e zero...
 • 18 2016
  gogu Trei luni maxim .....................
 • 18 2016
  Marius Lasa, ca a 35-a e cu noroc....
 • 18 2016
  dada Aoleuuuuu nu mai scapam de tzaranetele asta coclit!...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT