Gigi "Inima de Aur" :) Patronul Stelei face un gest neasteptat si ii ofera un contract "in alb" eroului din meciul cu Ajax

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Februarie 2015, 11:03

	Gigi "Inima de Aur" :) Patronul Stelei face un gest neasteptat si ii ofera un contract "in alb" eroului din meciul cu Ajax

Gigi Becali face un gest neasteptat dupa ce a dat jucatori afara pe banda rulanta in ultimii ani, unii dintre ei fiind neplatiti si depunand memorii dupa experienta neplacuta din Ghencea.

Chiar daca este cunoscut pentru felul in care isi trateaza proprii jucatori, Gigi Becali se pare ca are o "slabiciune" pentru fundasul stanga al Stelei. Latovlevici este pe final de contract cu Steaua insa are viitorul asigurat. Chiar daca nu isi gaseste alta echipa in vara, asa cum spera fundasul Stelei, Lato are contract asigurat de Gigi Becali.

Acesta i-a transmis ca poate continua la Steaua din vara pe aceeasi bani, anunta cotidianul tiparit al Gazetei. Latovlevici este al treilea cel mai vechi jucator al Stelei dupa Filip si Tanase, fiind transferat de Steaua pe 500.000 de euro de la Poli Timisoara in 2010.

Fundasul stanga al Stelei a reusit sa stranga si 8 prezente in tricoul nationalei pentru care nu a marcat insa niciun gol, asa cum a facut-o in schimb pentru Steaua, pentru care a scris istorie cu golurile fabuloase marcate cu Ajax sau Dinamo.

Latovlevici este de asemenea in topul stelistilor ca prezente in cupele europene, cu 52 de meciuri, dupa Petre Marin (53), Sorin Ghionea (55), Banel Nicolita (64) si Marius Lacatus (72).

Cifrele lui Latovlevici la Steaua

- 173 de meciuri la Steaua
- 12 goluri marcate
- 2 titluri, 1 cupa si 1 supercupa castigate cu Steaua
- 2 primaveri europene cu Steaua, "16"-zecimi si optimi
- grupele UCL in 2013-2014

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies