"Gigi, il fac fundas!" Dica reprofileaza un jucator pe care Becali vrea sa-l vanda cu milioane, iar patronul FCSB anunta: "Nu cred ca mai aducem fundas central"
Miercuri 11 Iulie 2018, 12:13

"Gigi, il fac fundas!" Dica reprofileaza un jucator pe care Becali vrea sa-l vanda cu milioane, iar patronul FCSB anunta: "Nu cred ca mai aducem fundas central"

FCSB nu va mai aduce un fundas central in aceasta vara, spune Becali, care e convins ca pozitia e acoperita. El spune ca, la nevoie, sunt fotbalisti care pot suplini absentele lui Planic si Balasa.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Becali spune ca nu va mai aduce un fundas central in aceasta vara, chiar daca FCSB are doar doi fotbalisti pe acel post. Bogdan Planic si Mihai Balasa sunt singurii fundasi centrali "de meserie" din lotul lui Dica.

Patronul FCSB spune ca Marko Momcilovic, Lucian Filip si Dragos Nedelcu pot juca in centrul apararii. Ba chiar in cazul ultimului dintre acestia, postul de fundas central ar putea deveni permanent.

Becali spune ca Nicolae Dica intentioneaza sa-l reprofileze pe Nedelcu pe postul de aparator central, iar aceasta sa nu mai joace mijlocas la inchidere.

"Vrem un atacant! La fundas central nu e o problema, ca-l avem si pe Momcilovic. Si Dica a zis ca vrea sa-l reprofileze pe Nedelcu fundas central. Mai e si Filip.

Eu mi-as dori sa fie Nedelcu fundas central", a spus Becali la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X.De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"