"Gigi face pana si schimbarile din inchisoare!" Mitica Dragomir, dezvaluiri incredibile despre situatia de la Steaua!

"Gigi face pana si schimbarile din inchisoare!" Mitica Dragomir, dezvaluiri incredibile despre situatia de la Steaua!

"Gigi Becali face schimbarile la Steaua" - o fraza rostita nu doar o data in fotbalul romanesc. O fraza care iese insa acum din gura unui important om de fotbal, cel care spune ca patronul Stelei continua sa "faca echipa" in Ghencea.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, continua sa fie un apropiat al fenomenului si ii cunoaste bine pe sefii de cluburi de la noi. Acesta a vorbit despre situatia de la Steaua, unde spune ca Gigi Becali este omul fara acordul caruia nu se misca nimic la club.

Mitica Dragomir crede ca Becali s-a opus in urma cu o saptamana venirii lui Didi Prodan in functia de manager, chiar daca Galca il dorea cu insistenta pe fostul sau coleg de la nationala.

De asemenea, fostul sef de la Liga face insa o afirmatie incredibila, insa care a mai iesit si din gura altor oameni de fotbal: "Gigi face pana si schimbarile la echipa".

"Tot Gigi conduce din puscarie. Tot ce se intampla la Steaua, pana si unele schimbari sunt facute de el, de acolo de unde e. Eu stiu bine ce se intampla. Pe Gigi nu il conduce nimeni!

Didi Prodan ar fi ca o manusa pentru Steaua, stie bine meserie. Nu stiu de ce nu e acceptat, probabil ca l-a suparat vreodata pe Becali si din cauza asta...", a spus Dragomir la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies