Gigi Becali primeste o noua veste buna, dupa ce a beneficiat de o permisie de 5 zile! Anuntul facut astazi de judecatori:

Gigi Becali primeste o noua veste buna, dupa ce a beneficiat de o permisie de 5 zile! Anuntul facut astazi de judecatori:

Gigi Becali a primit o noua veste buna in cursul acestei dimineti, dupa ce saptamana trecuta a beneficiat de o permisie de 5 zile.

Incarcerat de un an si jumatate, Gigi Becali s-a bucurat saptamana trecuta de cateva zile alaturi de familie, fiind lasat sa iasa din Penitenciar pentru o scurta perioada.

Patronul Stelei a revenit sambata la Poarta Alba, unde mai are de ispasit inca doi ani de inchisoare. Becali a primit insa o veste foarte buna in cursul acestei dimineti, cand Tribunalul din Medgidia a transmis ca acesta va putea beneficia de dreptul de a folosi telefonul mobil fara o limita de minute. Totul, insa, cu conditia ca acesta sa se afle la munca in momentul in care foloseste telefonul si sa faca acest lucru doar in interes de serviciu.

"Este un drept conferit de lege. E foarte bine ca instanta vine si reglementeaza acest lucru, dupa ce, in 13 februarie 2012, Inalta Curte a dat o decizie prin care se arata ca nu se poate printr-un regulament deroga de la o lege", a spus avocatul Daniel Ionascu la B1 TV.

"ANP nu a respectat drepturile detinututului. Judecatoria a anulat hotararea ANP si i-a dat dreptul sa foloseasca telefonul mobil", a continuat acesta.

Gigi Becali se afla in acest moment la Penitenciarul Poarta Alba, unde mai are de ispasit 2 ani de inchisoare. Acesta ar putea iesi insa mai devreme daca va indeplini criteriile eliberarii pentru buna purtare.

Becali isi ispaseste pedeapsa intr-un regim deschis de detentie si este angajat al Academiei lui Gheorghe Hagi.

Citeste si:Gigi Becali
VIDEO PROTVPLUS.RO

Două suburbii din Atena, evacuate în urma unui incendiu care a ars mai multe case. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies