Gigi Becali neaga ofertele pentru jucatorii rivalelor: "Nu am facut niciodata jocuri murdare!" Salariul pe care Gaman l-a cerut si ce zice de Alibec si Rotariu

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2016, 14:52
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2016, 15:16

Cei de la Astra au trimis sageti catre Steaua. Dani Coman s-a intrebat dupa derbyul Romaniei daca Gigi Becali va mai oferta jucatori de la Astra inaintea meciurilor directe.

Gigi Becali se apara si spune ca niciodata nu a facut jocuri murdare, incercand sa faca oferte pentru jucatori de la echipele rivale inaintea meciurilor directe.

Alibec, Gaman si Rotariu au fost trei cazuri despre care s-a discutat in ultimele luni:

"Nu am facut niciodata jocuri murdare inainte de meciuri. Despre Gaman? Baiatului ii expira contractul. Am contactat-o pe Ana Maria Prodan, am negociat cu el, a vrut 30.000 euro pe luna si 100.000 euro la semnatura. Eu i-am zis ca nu ii dau. El, din partea lui a venit, nu din partea mea. Deci nu ma intereseaza ca nu ii dau 30.000 pe luna. Sa auda Dani Coman"

"Despre Rotariu? A fost o discutie cand am zis ca nu dau un milion pe Alibec. As da pe Rotariu, asa am zis atunci, asa mi-a venit in cap. Dar nu as da nici pe el. Dau un milion pe un jucator tanar ca sa il vand pe 10 milioane. Dar nu am vrut sa-l iau pe Rotariu. Ivan e altceva fata de Rotariu si cred ca e bine ca nu am dat un milion pe el"

"Despre Alibec? Nu mai vreau sa zic, ca ei abia asteapta. Nu vreau sa intru in polemica.", a spus Becali la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!