Gigi Becali l-a vrut pe Trica la Steaua! Vezi in cat timp poate reveni Dayro la prima echipa:

Autor: Sport.ro
Marti 25 August 2009, 16:20
Gigi Becali l-a vrut pe Trica la Steaua! Vezi in cat timp poate reveni Dayro la prima echipa:

Gigi Becali a declarat ca le-a micsorat salariile unor fotbalisti si a renuntat la altii pentru a cheltui doar 300.000 de euro lunar pe salariile jucatorilor, dupa ce anul trecut platea 600-650.000 de euro.

â–º SANTAJ la Steaua: ce patesc jucatorii care nu accepta reducerea salariilor!

"Se va ajunge cam la 300.000 de euro bugetul pentru salarii lunar. Era anul trecut cam 600-650.000 de euro bugetul lunar de salarii. Dayro de la 200.000 a ajuns la 60.000, Semedo avea 260.000 de euro, acum nu mai e, Plesan, Goian, Rada daca o sa plece, Pedriel. Trebuie sa intrerupi scurgerile in situatii de criza, si asta fac eu acum", a spus Becali.

Becali considera ca toti jucatorii stelisti vor accepta micsorarea salariului.

"O sa-si micsoreze toti salariile. Nu e cu nicio forta. Toti vor accepta. Salariile care s-au dat au fost intr-un moment anume. Spre exemplu, Ovidiu Petre. El nu a cerut niciodata o marire de salariu. L-am marit eu. Cum eu i l-am marit, pot sa-l micsorez. Mai ales ca nu a jucat un an de zile. Ce e asa anormal? Fac un lucru normal la un moment istoric care se intampla acum in lume, o criza economica", a mai spus el.

Finantatorul a anuntat ca ar fi dorit sa-l transfere pe mijlocasul Eugen Trica la Steaua daca acesta nu ar fi fost in conflict cu fanii "ros-albastri".

"Gura lui Trica l-a stricat. Trica mai avea loc sa mai joace sase luni, un an de zile la Steaua, sa se retraga in glorie. Eu il luam acum pe Trica daca el isi vedea de treaba lui. Cand vorbeste gura fara tine, cand esti fraier, asa e", a precizat el.

Gigi Becali crede ca Dayro Moreno poate reveni la prima echipa a clubului in doua luni si poate evolua ca mijlocas dreapta sau stanga. "Depinde de Dayro daca va reveni la prima echipa. Din punctul meu de vedere, Dayro, dupa doua luni de anternament poate juca mijlocas stanga sau dreapta. Mijlocas central nu mai are loc", a explicat el.
 

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies