Gigi Becali incearca astazi sa-si SALVEZE o parte din avere! Suma pe care o poate pierde in instanta. Ce s-a intamplat

Misiune imposibila pentru Gigi Becali care incearca astazi sa isi salveze o buna parte din avere.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Aprilie 2015, 10:16
Data actualizarii: Marti 28 Aprilie 2015, 10:20

Casa de asigurari de sanatate Ilfov i-a impus inca de anul trecut sa plateasca retroactiv contributia la fondul de asigurari iar latifundiarul din Pipera a apelat la instanta de judecata.

O zi dificila pentru Gigi Becali care trebuie sa ii convinga pe judecatorii Curtii de Apel Bucuresti sa anuleze cele patru decizii de impunere semnate de sefii Casei de Asigurari de Sanatate a Judetului Ilfov prin care latifundiarul din Pipera a fost obligat sa plateasca retroactiv, la cererea Curtii de Conturi, 320.000 de euro, o suma aparent fabuloasa cata vreme de obicei lumea platest contributii la asigurarile de sanatate de nivelul a catorva sute de lei lunar.

Pentru Gigi Becali, explicatia acestei sume uriase este una simpla. In perioada 2009-2012 nu avea un contract de munca si implicit nu isi platea aceste contributii la asigurarile de sanatate, iar potrivit legii persoanele care sunt identificate ca inregistreaza venituri din alte afaceri, de pilda vanzarea de terenuri sunt obligate sa achite aceasta contributie la nivelul a 5.5%, poate chiar 6.5%

Aceasta decizie va trebui lamurita de Curtea de Apel Bucuresti. Gigi Becali este asteptat astazi de la ora 12:00 sa pledeze personal ca sa-si salveze aceasta suma importanta de bani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!