Gigi Becali, ATAC DUR la adresa unui fost antrenor stelist: "Daca ti-au mancat mintea anumite substante, vorbesti!" Tehnicianul regreta perioada petrecuta la FCSB

Dorinel Munteanu a declarat ca cea mai mare greseala a carierei sale a fost ca a antrenat FCSB. 

Patronul stelistilor, Gigi Becali, i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, in direct la Ora Exacta in Sport, la PRO X, dupa ce antrenorul de la Chiajna a spus la DigiSport ca regreta perioada petrecuta la FCSB.

"Acum, ma faceti sa fac pacat. Am iesit de la biserica acum. E treaba lui. Daca asta e cea mai mare greseala a lui, eu ce sa fac?! Nu l-ati intrebat de ce. De ce e cea mai mare greseala a lui? Poate el, cine stie, poate bause vreun pahar de vin.  Am inteles ca nu mai bea, dada. S-a lasat. Poate, cine stie, poate s-a apucat iar", a spus Gigi Becali la PRO X. 

Acesta a continuat atacul, explicand ca cei care vorbesc despre FCSB ar trebui sa se gandeasca inainte sa o faca. 

"Daca nu-si vad de treaba lor, trebuie sa mai primeasca si cate un raspuns. Vedeti-va de treaba voastra. Uitati-va in lungul nasului. Esti acolo unde esti, acum n-ai ce face?! Te iei cu FCSB tu. Ce greseala, ce negreseala. Vezi-ti de treaba ta si gata. Stai acolo in modestia ta. Daca ne apucam sa vorbim si noi?! Ca oamenii trebuie sa se gandeasca, cand deschid gura, daca se apuca si ala sa zica de mine?! Gandeste-te! Daca ti-au mancat mintea anumite substante, poate zici, dar daca nu, gandeste-te: Daca se supara si ala si zice?!", a spus patronul FCSB. 

"Eu trebuie sa-mi apar oastea mea: FCSB-ul, jucatorii mei, angajatii mei. Ca eu de aia sunt general. Daca tac din gura, o sa zica angajatii: 'Ia uite generalul nostru, imparatul nostru, e fricos!'", a incheiat Becali. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul lui Cîţu către prefecţii din județele afectate de inundații: ”Trebuie să mergeţi pe teren!”
BRAT
Modifică setările cookies