Gigi Becali are pregatita VALIZA cu 5.000.000 de euro pentru un atacant. "Trebuie sa imi garanteze cineva ca da goluri"

Gigi Becali are pregatita VALIZA cu 5.000.000 de euro pentru un atacant. "Trebuie sa imi garanteze cineva ca da goluri"

Steaua - Rosenborg e joi la ProTV, de la 21:00

Patronul Stelei a declarat la Digi ca nu stie daca mai face vreun transfer in ultimele zile din perioada de transferuri, ce se termina odata cu luna august.

Acesta a intrat in dialog cu fosta glorie a Stelei, Ilie Dumitrescu, caruia i-a spus ca aduce ce atacant vrea el daca garanteaza ca va marca multe goluri la Steaua. Becali e dispus sa plateasca si 5 milioane de euro pentru un atacant, numai sa fie bun.

"Nu stiu daca vom mai aduce sau nu vreun jucator. Stai sa vedem ce se intampla joi, sunt mai mult factori aici, e vorba de bani. Eu vreau un atacant, as da si 5 milioane pe un atacant, dar cine imi garanteaza pentru el? Uite cum facem, eu platesc 5 milioane pentru el, si daca nu e bun, imi dai tu 5% inapoi pentru el. Daca nu, iti dau eu 30% din transferul urmator", a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei l-a criticat iar pe Tade, despre care spune ca nu e atacant de valoare, si caruia ii plateste 35.000 de euro pe luna cu tot cu taxe, desi nu a reusit sa marcheze niciun gol in afara de penalty-ul cu Trencin.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce trebuie să știe elevii, după noile reglementări hotărâte de autorități. Noutăți despre examenele naționale
BRAT

Modifică setările cookies