FCSB fcsb universitatea craiova Florinel Coman Gigi Becali Universitatea Craiova Liga 1

Gigi Becali anunță o altă față a lui FCSB! Reveniri importante în lot: "Va fi ca pe vremuri"

FCSB se pregătește pentru duelul cu Universitatea Craiova, programat duminică, de la ora 19:00, în etapa a treia din play-off.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 17:31
Data actualizarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 17:31

Pentru partida de pe Arena Națională, FCSB va avea tot lotul la dispoziție, cu excepția lui Ionuț Panțîru, care se recuperează după o accidentare gravă.

Gigi Becali anunță o altă față a lui FCSB

Paulo Vinicius și Florin Tănase s-au recuperat după ultimele probleme medicale avute, iar Gigi Becali anunță că și Florinel Coman este în formă maximă și gata să evolueze "ca pe vremuri", după mai multe prestații neconvingătoare.

Finanțatorul de la FCSB a vorbit și despre problemele de lot de la Universitatea Craiova, după ce oltenii au acuzat mai multe cazuri de gripă sau COVID-19.

"E un meci foarte greu. Dacă nu-l câștigi, se cam termină lupta la titlu. E bine că o echipă care joacă, Craiova joacă fotbal, iar nouă ne convin echipele care joacă. Rotaru nu e mincios, prefăcut sau tactician. Nu, dacă a spus el (n.r - că sunt probleme de lot la Universitatea Craiova), am crezut. Dacă nu spunea el, nu credeam. El e un om foarte sincer.

Normal că e un avantaj pentru FCSB, n-am fost și noi bolnavi? Nu știm ce înseamnă să nu poți alinia un prim 11 competitiv? Pentru noi e un avantaj. La noi, pe lângă faptul că ei vin și după boală, la noi au și revenit toți jucătorii. Acum o să revină și Coman ca pe vremuri. Noi avem toată echipa", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Cu opt runde rămase de disputat în play-off, FCSB se află pe locul secund, cu 37 de puncte, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

În această rundă, CFR Cluj va primi vizita lui FC Argeș, luni, de la ora 21:00.

Modifică setările cookies