Gigi Becali a primit replica după ce a spus că Marius Ștefănescu este cel mai bun jucător român: ”La el toți au fost cei mai buni!”

FCSB Gigi Becali Helmut Duckadam marius stefanescu Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 20:37
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 20:37

FCSB a învins-o fără drept de apel pe Virtus, scor 7-1, în primul tur preliminar al Champions League.

Helmut Duckadam nu a fost surprins de victoria categorică obținută de FCSB în fața celor de la Virtus și spune că roș-albaștrii au șanse mari să ajungă în grupele unei competiții europene.

Helmut Duckadam: ”Transferul lui Marius Ștefănescu este bun!”

Totodată, eroul de la Sevilla a declarat că lotul FCSB-ului nu este suficient de puternic astfel că va fi foarte dificil ca roș-albaștrii să ajungă în grupele Champions League. Totuși, Duckadam a lăudat transferul lui Marius Ștefănescu, chiar dacă a ținut să îl contrazică pe Gigi Becali, care a spus că fotbalistul este cel mai bun jucător român.

O victorie așteptată, la care nu s-au pus probleme. FCSB, cu puțină șansă și dacă vor fi într-o formă bună, anul acesta i-am putea vedea în grupele unei competiții europene.

Eu consider că FCSB pleacă favorită cu Maccabi, se vor juca două meciuri, unul la București și unul probabil la Budapesta. Cred că șansele sunt foarte mari.

Va fi greu (n.r. dacă au lot pentru grupele Champions League), am spus-o cu ani în urmă, campionatul nostru va fi tot mai slab, mutăm jucătorii de la o echipă la alta, nu avem puterea financiară să aducem jucători valoroși de afară, și atunci jucători care nu au dat satisfacție la o echipă sau au dat satisfacție cât de cât la o echipă merg imediat.

Eu zic că transferul lui Ștefănescu este un transfer bun. Domnul Becali spune că toți jucătorii care au venit la dânsul au fost cei mai buni și de la 40 de milioane în sus”, a spus Helmut Duckadam la Digi Sport.

Ce a spus Gigi Becali despre Marius Ștefănescu

Îmi pare rău acum de Ștefănescu, i-am pus clauză de doar 10 milioane. Părerea mea, cel mai bun fotbalist din România e Ștefănescu.

Pentru că nu au valoare, eu cer 30-40, că așa vreau eu. Dacă nu avea 25 de ani, îi puneam clauză mare, dacă joacă un an, face 26-27, ajunge 10 milioane”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!