Superliga

Gigi Becali a ORDONAT sa fie adus in Ghencea, jucatorul ii amana pentru inca 6 luni! Declaratia BRILIANTULUI dorit la Steaua:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Ianuarie 2014, 07:24
Data actualizarii: Joi 23 Ianuarie 2014, 07:24

Jucatorul dorit de Steaua inca din aceasta iarna a declarat ca are de gand sa joace la Vaslui pana la finalul campionatului.

Sanmartean ramane liber de contract din vara si este greu de crezut ca Valui ii va prelungi intelegerea:

“E o situatie destul de delicata la Vaslui. Salageanu a cerut sa plece, cred ca este vorba de o decizie a staff-ului tehnic si a conducerii clubului. Sper ca in cea de-a doua parte a sezonului sa vina ceva jucatori care sa intregeasca lotul si sa aduca maim multa calitate la Vaslui.

Voi continua aici pana la finalul contractului, dupa care voi avea o discutie in urma careia se poate intampla orice si as putea ajunge la orice alta echipa.

Exista restante ale clubului fata de mine, ca la oricare alta formatie din Liga 1. Nu sunt insa niste probleme care nu pot fi rezolvate, nu este ceva iesit din comun si sunt convins ca lucrurile se vor regla.", a declarat Sanmartean.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!