Gigi Becali FCSB Superliga Superliga Gigi Becali

Gigi Becali a explicat de ce a reînceput să arunce cu milioanele de euro în fotbal: „Nu mai contează banii!”

Patronul FCSB, Gigi Becali (66 de ani), l-a cedat pe Florin Tănase în China, iar acum anunță că va transfera trei fotbaliști la vicecampioana României.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 17:38
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 17:44

Primul jucător care va ajunge la FCSB este David Miculescu, aripa stângă a lui UTA Arad, care va juca vârf la „roș-albaștri”, în locul lui Florin Tănase.

Gigi Becali a anuțat că vor mai sosi doi jucători la FCSB, însă a refuzat să ofere mai multe detalii.

Becali a explicat de ce bagă din nou bani în fotbal

Vânzarea lui Tănase în China și victoria din primul tur preliminar al Conference League i-a dat din nou elan lui Becali, care anunțase după startul slab de sezon că va renunța la echipa de fotbal.

Un alt factor important în decizia lui Becali l-au jucat fanii, care i-au înmuiat inima patronului cu susținerea pe care au arătat-o echipei la ultimele meciuri.

„Eram chiar decis să mă retrag, dar când am văzut 25.000 de oameni în tribune am zis că n-am cum să mă dau înapoi. M-a impresionat publicul, trebuie să le faci și suporterilor pofta lor. Nu mai contează banii. E prea mare spiritul ca să mai aibă importanță câteva milioane de euro”, a declarat Gigi Becali pentru Playsport.

„Păi stai puțin că nu m-a schimbat calificarea asta de 400.000 sau cât încasăm noi. M-a schimbat că am scăpat de 40.000 de euro salariu și că am luat 3 milioane de euro. 1,5 milioane de la sponsorul principal, 3 de la Digi, 3 de la Tănase, încă un milon șapte sute de la Moruțan, sunt vreo 10 milioane. Să vedem dacă urmează și Olaru. Era pentru mine un ghimpe salariul de 40.000 de euro pe lună. Așa, nu mai vorbim de retragere”, a spusGigi Becali la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!