Gica Hagi Adi Mutu Denis Alibec Farul Constanta Rapid Superliga

Gică Hagi, deranjat de dezvăluirea lui Adi Mutu? "A fost o discuție între mine și el, nu pentru presă!"

Adi Mutu, antrenorul celor de la Rapid, a dezvăluit o discuție privată avută cu Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, după meciul direct dintre cele două formații, încheiat la egalitate, 1-1.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Noiembrie 2022, 17:00
Data actualizarii: Joi 03 Noiembrie 2022, 16:59

După meciul Rapid - Farul 1-1, în care Denis Alibec a marcat golul constățenilor, Adi Mutu a recunoscut că îl admiră pe internaționalul român și chiar a vorbit cu Gică Hagi pe această temă. "Regele" i-ar fi sugerat tehnicianului giuleștenilor că, dacă l-ar transfera pe atacant, Rapid "ar avea șanse mari la campionat".

Gică Hagi, deranjat de anunțul lui Adi Mutu

La conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, Gică Hagi a părut deranjat de faptul că Mutu a făcut publică discuția respectivă și a refuzat să vorbească despre o eventuală plecare a lui Denis Alibec.

"În primul rând, a fost o discuție între mine și Adi Mutu, nu pentru presă. În al doilea rând, Alibec e la noi, așa că noi suntem probabil cu un pas înainte.

D-asta suntem pe primul loc, că Alibec joacă la noi. Ne bucurăm că e cu noi, sperăm să rămână cu noi, iar după aia o să vedem unde vom ajunge", a spus Hagi.

Ce a spus Adrian Mutu despre Denis Alibec

Denis Alibec se află la Farul Constanța din iulie 2022 și mai are contract cu formația de pe litoral până la finalul lui iunie 2023. Adi Mutu, tehnicianul giuleștenilor, a dezvăluit ce i-a spus Gheorghe Hagi, antrenorul Farului, despre o posibilă mutare a lui Alibec la Rapid.

"Am vorbit despre Denis Alibec și nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut în momentul de față de vreo echipă din România

(n.r. - ce ți-a zis Hagi despre Alibec?) Mi-a spus că la echipa pe care o am, dacă-l iau și pe Alibec, am șanse mari la campionat!", a spus Adi Mutu, potrivit Fanatik.

VIDEO Denis Alibec, despre un posibil transfer la Rapid

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!