Gica Hagi cere Armatei sa se aseze la negocieri cu Gigi Becali! "Steaua este o comoara, joaca la un nivel inalt de ani de zile"

Gica Hagi cere Armatei sa se aseze la negocieri cu Gigi Becali! "Steaua este o comoara, joaca la un nivel inalt de ani de zile"

Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Gheorghe Hagi a declarat ca reprezentantii gruparii de fotbal si cei ai Clubului Sportiv al Armatei se vor intâlni si vor ajunge in cele din urma la un acord. Intrebat daca isi imagineaza echipa Steaua fara culori, sigla, palmares si nume, Hagi, fost jucator al echipei ros-albastre, a raspuns: "Nu, nu pot! Nu, eu asa cred! Cei din conducerea clubului de acolo stiu mai bine, eu nu ma duc la instante, nu ma intereseaza! Stiu insa lucrurile care s-au facut la Steaua. Conducatorii trebuie sa se puna la masa si sa faca un lucru, pentru ca este vorba despre un club care a facut enorm pentru Romania. Nu e bine pentru noi! Toate aceste complicatii care ies nu fac bine. Si eu cred ca ei se vor pune la masa si, asa cum a zis Duckadam, se vor pune de acord".

Referitor la faptul ca in 2002 critica modul de transformare a gruparii Steaua din societate non-profit in societate pe actiuni si preluarea acesteia de catre Gigi Becali, Hagi a afirmat ca acesta a fost in ultimii zece ani un "patron foarte bun". "Eu atunci am zis o realitate, ca Steaua este o comoara, ca arata bine si atat. E clar insa ca Gigi Becali a tinut-o foarte bine la nivelul ala foarte mare. Eu nu sunt in acte, nu stiu ce s-a facut. La Steaua, de zece ani sau de cât timp este Gigi Becali acolo, lucrurile merg foarte bine si conducatorii de acolo trebuie sa se puna de acord. Nu stiu detalii. Gigi a facut bine Stelei, s-a dus in Europa, a investit foarte tare si cred ca e un conducator si patron foarte bun", a spus Hagi.

Jucatorii stelisti nu trebuie sa fie preocupati de pierderea marcii Steaua de catre Gigi Becali, sustine Hagi. "Eu cred ca jucatorul trebuie sa se gandeasca sa joace fotbal si sa isi primeasca salariul, atat. Restul nu e treaba lui. De aia spunem noi acum ca cel mai bine era cand jucam fotbal. E cel mai simplu, te gandesti la tine, la colegi si sa intri pe teren ca sa fii cel mai bun", a mentionat fostul international.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies