Gestul SUPERB care leaga o alianta VESNICA! Dinamovistii au mers pe Giulesti pentru a-si sustine rivalii! Ce le-au transmis rapidistilor:

Autor: Sport.ro
Marti 13 August 2013, 13:30

	Gestul SUPERB care leaga o alianta VESNICA! Dinamovistii au mers pe Giulesti pentru a-si sustine rivalii! Ce le-au transmis rapidistilor:

Dupa ce LPF a pus in aplicare decizia TAS si a retrogradat clubul Rapid in liga a 2-a , mai multi sustinatori ai echipei au luat o decizie radicala si au intrat in greva foamei, chiar pe stadionul din Giulesti.

Suporterii sunt in greva foamei de o saptamana si par decisi sa continue aceasta actiune fara precedent indiferent de consecinte.

Impresionati de devotamentul pe care acesti suporteri il arata fata de clublul lor, cativa sustinatori ai echipei Dinamo, au decis sa lase rivalitatea deoparte si sa mearga in vizita la rapidisti. In frunte cu liderul galeriei, Elias Bucurica, care si-a adus si  cei doi copii, dinamovistii au adus baxuri de apa si au venit sa ii spijine moral pe fanii giulesteni si sa se intereseze de starea lor de sanatate.

Gestul  fanilor dinamovisti a suprins multa lume si a aratat ca atunci cand este cazul, rivalitatiile pot fi uitate si poate exista intelegere intre suporterii rivali. Acesta este al doilea episod in care suporterii dinamovisti isi arata sprijinul fata de clubul Rapid, dupa ce la meciul cu Viitorul Constanta au afista un banner de sustinere.

Gest diferit al stelistilor!
Vineri, suporterii stelisti au decis sa ii ironizeze pe fanii Rapidului aflati greva foamei. Sustinatorii Stelei au trimis un pachet in Giulesti, al carui destinatar era Eugen Grigore, cunoscut pentru faptul ca in trecut a ucis o satra de tigani. In acel pachet se aflau hartie igienica, seminte pentru pasari, muschi tiganesc si ciocolata "Rom". Gestul a fost indelung criticat de fanii rivalelor si este chiar anchetat de CNCD.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România, 10 iulie. Bilanțul orei 13:00: 592 de cazuri noi de îmbolnăvire
BRAT