Gestul din inchisoare cu care Gigi Becali a ajuns unul dintre PERSONAJELE ANULUI 2014 in Europa intr-un top facut de Guardian

Gestul din inchisoare cu care Gigi Becali a ajuns unul dintre PERSONAJELE ANULUI 2014 in Europa intr-un top facut de Guardian

Gigi Becali a intrat intr-un top al personajelor anului 2014 in fotbal intocmit de Guardian din Anglia.

Aflat in inchisoare, Gigi Becali a obtinut acceptul de a lucra la Academia Hagi iar in paralel s-a apucat de scris. Cartea sa despre experientele religioase la Muntele Athos nu a trecut neobservata nici in Romania, dar nici in Europa.

Intr-un top al celor mai populare personaje din 2014 in fotbal facut de ziaristii britanici de la The Guardian, Gigi Becali apare alaturi de nume celebre, precum Ronaldinho, Gattuso, Chris Smalling, Felix Magath si Sepp Blatter.

"Printre marii performeri ai anului 2014 se afla si Gigi Becali, care a continuat sa conduca Steaua si din inchisoare, in timp ce a scris o trilogie religioasa", scriu englezii.

Tot in topul Guardian al evenimentelor neobisnuite din sport in 2014 se afla si povestea primului teren de fotbal din lume, aflat in Timis, in care nicio tusa nu era dreapta.

Citeste si:Gigi Becali
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi detalii în cazul ursului ”Arthur”. Blana animalului, identificată într-o tăbăcărie din Târgu Secuiesc
BRAT
Modifică setările cookies