Liga 1

Gest rar de fair-play dupa ce Comisia de Recurs i-a sters suspendarea lui Seroni! Cum a reactionat Craiova cand a aflat decizia:

Alin Seroni, jucatorul Viitorului care i-a rupt piciorul lui Bancu de la Craiova, a scapat de suspendare. Comisia de Recurs a anulat cele 16 etape dictate initial. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Decembrie 2014, 11:11
Data actualizarii: Luni 01 Decembrie 2014, 11:33

Faultul lui Alin Seroni asupra lui Bancu a fost sanctionat doar cu cartonas galben in timpul jocului, ceea ce a facut din acest caz unul asemanator cu cel al lui Gabi Muresan, pe masa Comisiei de Recurs. Singura diferenta a fost faptul ca Seroni mai avea un galben, ceea ce a dus la eliminarea lui imediat dupa intrarea criminala asupra lui Nicusor Bancu, mijlocasul de 22 de ani al Craiovei.

In mod surprinzator, si intr-un gest de fairplay rar in fotbalul romanesc, Emil Sandoi, unul dintre cei doi antrenori ai Craiovei, spune ca este multumit de decizia luat de Comisia de Recurs.

"Va dati seama, este o situatie neplacuta in care afla un jucator, dupa un moment nefericit. Daca va aduceti aminte, am trecut si eu printr-o astfel de perioada, in 1993, cand am fost accidentat de Marin Petrache. FRF il suspendase pe perioada indisponibilitatii mele, dar am facut o adresa la federatie atunci, pentru a-i ridica aceasta suspendare."

"Sa joace, ca de aia e fotbalist, eu asa gandesc", a declarat Sandoi pentru ProSport.

Recuperarea lui Bancu decurge bine, iar jucatorul este asteptat in lotul lui Cartu si Sandoi in returul campionatului.

"Pot sa spun ca a facut progrese remarcabile. Eu am putut sa fac primii pasi fara carje dupa doua luni de la accidentare. Bancu a reusit dupa o luna. E un caracter puternic, un baiat foarte ambitios. Recuperarea lui e mai rapida, e un tip puternic, vrea sa demonstreze ca are valoare si ca poate sa se refaca.", a mai spus antrenorul Craiovei.

CSU Craiova - Steaua se vede la ProTV, joi, de la ora 20:30.

CITESTE SI

Modifică setările cookies