Liga 1

George Tucudean foc si para pe CFR! Acuzatii dure ale fostului atacant: "N-am primit medalie de campion. Eu n-am primit mesaj de multumire pe site! Au primit toți jucatorii"

George Tucudean nu si-a luat o parte din bani si nici nu a primit medalia de campion de la ultimul titlu al CFR-ului.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 August 2020, 18:02
Data actualizarii: Joi 20 August 2020, 18:20

George Tucudean (29 de ani) este suparat pe conducerea clubului din Gruia. Acesta ii acuza de neplata unor salarii si de faptul ca CFR i-a pus pe fotbalisti sa plateasca TVA-ul din propriile salarii. De asemenea, atacantul s-a aratat deranjat si de faptul ca nu a primit ultima medalie de campion cu CFR. Tucudean a evoluat in sezonul trecut pentru clujeni in ciuda problemelor sale de sanatate.

"Nu-mi convine sa iau banii la 3 luni, avand in vedere performantele pe care le-a avut CFR-ul. E vorba mai mult de respect decat de bani pentru ca echipa a incasat foarte multi bani. Presiunea era foarte mare pe noi sa ne calificăm ca sa salvam clubul, cum ar veni. Ca sa incaseze si clubul ceva, pentru ca nu s-a calificat cu un an inainte si s-au investit multi bani. E si normal. Dar sumele pe care trebuiau sa ni le plateasca noua nu au fost foarte mari. Reprezentau 10-20% din ce a incasat clubul si mi se parea normal.

Ne-au facut platitori de TVA. Asta e alta prostie. Plateam la 3 luni. Noi primeam salariul net si plateam TVA-ul de la noi din bani si stateam 3 luni ca sa ne luam TVA-ul pe luna respectiva", a declarat George Tucudean pentru Prosport.

Atacantul aradean a povestit ca nu a primit nici pana acum medalia de la ultimul campionat castigat de CFR.

"Eu am 5 campionate castigate, daca e sa-l punem si pe acesta. N-am primit medalie de campion. Eu n-am primit mesaj de multumire pe site! Au primit toți jucatorii… Nu ma deranjeaza, dar e vorba de respect. Eu am memoriu la CFR ca sa-mi iau banii. Tinerii de la CFR nu pot sa vorbeasca, dar strainii merg direct la FIFA daca au sa-și ia banii", a incheiat Tucudean.

30 de goluri a marcat Tucudean in 62 de partide disputate in tricoul formatiei CFR Cluj.

Modifică setările cookies