George Tucudean CFR Cluj medalie campion Superliga

George Tucudean foc si para pe CFR! Acuzatii dure ale fostului atacant: "N-am primit medalie de campion. Eu n-am primit mesaj de multumire pe site! Au primit toți jucatorii"

George Tucudean nu si-a luat o parte din bani si nici nu a primit medalia de campion de la ultimul titlu al CFR-ului.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 August 2020, 18:02
Data actualizarii: Joi 20 August 2020, 18:20

George Tucudean (29 de ani) este suparat pe conducerea clubului din Gruia. Acesta ii acuza de neplata unor salarii si de faptul ca CFR i-a pus pe fotbalisti sa plateasca TVA-ul din propriile salarii. De asemenea, atacantul s-a aratat deranjat si de faptul ca nu a primit ultima medalie de campion cu CFR. Tucudean a evoluat in sezonul trecut pentru clujeni in ciuda problemelor sale de sanatate.

"Nu-mi convine sa iau banii la 3 luni, avand in vedere performantele pe care le-a avut CFR-ul. E vorba mai mult de respect decat de bani pentru ca echipa a incasat foarte multi bani. Presiunea era foarte mare pe noi sa ne calificăm ca sa salvam clubul, cum ar veni. Ca sa incaseze si clubul ceva, pentru ca nu s-a calificat cu un an inainte si s-au investit multi bani. E si normal. Dar sumele pe care trebuiau sa ni le plateasca noua nu au fost foarte mari. Reprezentau 10-20% din ce a incasat clubul si mi se parea normal.

Ne-au facut platitori de TVA. Asta e alta prostie. Plateam la 3 luni. Noi primeam salariul net si plateam TVA-ul de la noi din bani si stateam 3 luni ca sa ne luam TVA-ul pe luna respectiva", a declarat George Tucudean pentru Prosport.

Atacantul aradean a povestit ca nu a primit nici pana acum medalia de la ultimul campionat castigat de CFR.

"Eu am 5 campionate castigate, daca e sa-l punem si pe acesta. N-am primit medalie de campion. Eu n-am primit mesaj de multumire pe site! Au primit toți jucatorii… Nu ma deranjeaza, dar e vorba de respect. Eu am memoriu la CFR ca sa-mi iau banii. Tinerii de la CFR nu pot sa vorbeasca, dar strainii merg direct la FIFA daca au sa-și ia banii", a incheiat Tucudean.

30 de goluri a marcat Tucudean in 62 de partide disputate in tricoul formatiei CFR Cluj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!