Duminica 21 Ianuarie 2018, 15:10

Gaman, prima aparitie in echipamentul Stelei! Echipa lui Dica a plecat in al doilea cantonament de iarna fara Gnohere! FOTO

Steaua a plecat azi in al doilea cantonament de iarna. 

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

UPDATE: Gnohere si ceilalti jucatori straini din lotul Stelei nu au insotit echipa in Spania. Ei vor ajunge acolo pe cont propriu, dupa ce au primit liber din partea clubului sa mearga la familii. 


Stelistii au decolat spre Costa del Sol, acolo unde vor incheia perioada de pregatire cu trei partide amicale. Din lotul Stelei face parte acum si Valerica Gaman, venit liber de contract dupa despartirea de Karabukspor din Turcia. In Spania poate ajunge pe ultima suta de metri si Cristi Tanase, celalalt transfer vizat de stelisti in aceasta iarna.

Programul jocurilor Stelei

FC STEAUA BUCURESTI - FC Admira Wacker - 25 ianuarie - 16:00 (17:00 ora Romaniei)
FC STEAUA BUCURESTI - Jiangsu Suning FC - 28 ianuarie - 16:00 (17:00 ora Romaniei)
FC STEAUA BUCURESTI - NK Osijek - 30 ianuarie - 16:00 (17:00 ora Romaniei)

Partidele se vor disputa pe terenul La Cala Resort, acolo unde stelistii vor fi cantonati in Spania, anunta site-ul oficial al ros-albastrilor.MJ propune blocarea radiocomunicaţiilor în penitenciare: Nu s-a reuşit eliminarea convorbirilor
BRAT