Galerie profesionista, caut club istoric :) Anuntul de ultima ora al Peluzei Nord dupa ce Lacatus a semnat cu CSA Steaua. De ce refuza sa sustina echipa armatei, dupa ce au parasit si Steaua lui Becali

Galerie profesionista, caut club istoric :) Anuntul de ultima ora al Peluzei Nord dupa ce Lacatus a semnat cu CSA Steaua. De ce refuza sa sustina echipa armatei, dupa ce au parasit si Steaua lui Becali

Fanii de la Peluza Nord a Stelei nu vor sa se implice nici in sustinerea echipei lui Gigi Becali, dar nici in cea a armatei.

Acestia au emis un comunicat de presa in care spun ca nu pot sustine cu o echipa "Steaua", indiferent cui ii apartine, pana cand proprietarul nu va dovedi ca detine culorile, palamaresul si istoria clubului.

"In urma comunicatului emis de CSA si a nenumaratelor voastre intrebari vreau sa va aduc la cunostiinta urmatoarele: Grupul SKINS BERCENI va sustine neconditionat echipa de fotbal STEAUA BUCURESTI care va detine culorile, palmaresul si istoria clubului in totalitate. Pana in prezent nici CSA Steaua Bucuresti nici FC Steaua Bucuresti nu au oferit dovezi clare in privinta acestor aspecte"

"Nu luam parte la interesele ascunse si marsaviile care se schimba de la o zi la alta in ultimii doi ani. Cand va exista confirmarea oficiala a apartenentei palmaresului atunci vom reveni sa ne sustinem echipa. Nu vom sustine o clona, indiferent din ce parte vine. Demnitate, moralitate si barbatie mai presus de toate.", anunta grupul "Skins Berceni", din Peluza Nord.

In timp ce Gigi Becali si-a schimbat brandul in FCSB, cei de la CSA au anuntat ca vor infiinta un club de fotbal care se va numi CSA Steaua Bucuresti si va juca cu stema care pana in urma cu cativa ani a fost pe pieptul jucatorilor lui Reghecampf.

Lacatus a semnat cu CSA Steaua pentru functia de antrenor-coordonator si are ca obiectiv ca pana in 2020 echipa care va incepe din Liga a 4-a sa promoveze in prima Liga din Romania.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană solicită o ”frână de urgență” în privința călătoriilor din India
BRAT
Modifică setările cookies