Galca si-a luat ADIO de la Sanmartean si Szukala: "Am vrut sa o fac de fata cu toata lumea!" Ce le-a transmis celor doi jucatori

Costel Galca si-a luat la revedere de la jucatori intr-o conferinta de presa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 15:36
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 15:41

Costel Galca si-a luat adio de la Szukala si Sanmartean in aceasta dupa-amiaza. Cei doi jucatori si-au facut bagajele si au plecat in Arabia Saudita, acolo unde vor evolua la Al Ittihad.

Antrenorul Stelei a tinut sa se desparta de cei doi jucatori in fata jurnalistilor, multumindu-le pentru evolutia lor la Steaua. Atat Sanmartean cat si Szukala au participat la castigarea celor doua titluri de campioni ai Stelei din ultimii doi ani.

”Voiam sa ma despart de Lucian si de Lukasz si în fata camerelor de luat vederi si sa le multumesc pentru tot ceea ce au facut ei in aceste sase luni la Steaua. Vreau sa le mai multumesc pentru comportament, atitudine, pentru joc si sa le doresc mult succes mai departe pentru ca merita”, a spus antrenorul ros-albastrilor.

”Ambii au fost jucatori care au avut un cuvant greu de spus in aceasta echipa si sper ca acolo unde vor merge, adica la Al Ittihad, sa castige titluri pentru ca au nevoie. Le doresc bafta in continuare!”, a adaugat Galca.

Modifică setările cookies