Superliga

Galca schimba foaia la Steaua! Ce mesaj are pentru Keseru, desi stelistul a marcat ambele goluri in meciul cu Rapid

Rapid 1-2 Steaua | Galca ii cere lui Keseru sa finalizeze mai mult.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 09:44
Data actualizarii: Duminica 20 Iulie 2014, 09:50

Daca Reghecampf le cerea stelistilor anul trecut sa joace in echipa si sa nu fie egoisti in fata portii, Galca ii cere lui Keseru exact invers! Acesta vrea ca varful venit din Franta sa ia singur deciziile in fata portii:

"Keseru a fructificat cele doua faze pe care le-a avut, dar cred ca la unele ar fi trebuit sa devina mai egoist si sa faca o diferenta mai mare pe tabela. Trebuie sa fim la fel de pregatiti si la meciul de saptamana viitoare. Trebuie sa aratam respect.", a spus Costel Galca.

Antrenorul Stelei este multumit de prestatia lui Keseru, cel care a tras echipa dupa el in prima repriza, atunci cand pe teren au intrat mai multi juniori fara experienta. Acesta a avut insa o faza in repriza a doua cand a scapat singur cu Draghia insa a preferat o pasa slaba in centru, catre Valceanu, care avea o pozitie grea, in loc sa traga la poarta.

Totusi, Keseru a reusit sa finalizeze la o faza la care Valceanu a scapat singur cu portarul insa nu a fost in stare nici macar sa traga la poarta, Keseru marcand de la marginea careului dupa ce fundasii rapidisti au respins mingea.

Modifică setările cookies