Liga 1

Galca poate ramane de URGENTA fara doi titulari! "Trebuie sa plece acum, e timpul!" VERDICTUL anuntat din vestiar:

Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dica a vorbit despre plecarile de la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 17:20
Data actualizarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 17:29

Keseru si Tanase sunt jucatorii care mai pot pleca de la Steaua in aceasta iarna, cel putin asa suna planurile bancii tehnice, pe care le-a dezvaluit Nicolae Dica, secundul lui Costel Galca in Ghencea.

"Tanase ar trebui sa faca acest pas, pentru ca el are 5 ani si jumatate de cand este la Steaua. Sper ca in aceasta iarna sa reuseasca sa se transfere, pentru ca merita acest lucru.

Keseru a reusit si el sa isi relanseze cariera la Steaua. Nici el nu este chiar asa de tanar si ar fi bine pentru el un transfer in strainatate", a spus Nicolae Dica pentru Dolce.

Cristi Tanase implineste 28 de ani la jumatatea lunii februarie si este cotat la 2,7 milioane de euro. Claudiu Keseru are 28 de ani, impliniti in decembrie, si este cotat la 4 milioane de euro.

Apoi Dica a vorbit si despre ce urmeaza la Steaua daca pleaca si cei doi jucatori, dupa ce campioana ii poate ceda inca de pe acum pe Sanmartean si Szukala.

"Gasim inlocuitori, avem in curte jucatori tineri, jucatori de valoare si putem face 2-3 transferuri pentru Champions League", a incheiat antrenorul secund al Stelei.

Modifică setările cookies