Galca poate pleca din Norvegia cu 2 jucatori: "Ar fi fantastic sa ajung la Steaua" Americanul a trecut printr-o DRAMA in copilarie

Un american cu o poveste de viata cutremuratoare va juca impotriva stelistilor in Norvegia.

Jeb Brovsky, jucator imprumutat de New York FC la Stromsgodset, a trecut printr-o adevarata drama. In liceu, un nebun a intrat in clasa sa si i-a impuscat colegii. Nu va uita toata viata drama prin care a trecut inainte sa ajunga la Drammen. A vazut cu ochii lui cum colegii din liceu au fost impuscati. A supravietuit atacului dement.

"Multe familii din cartierul meu au fost afectate, vecinul meu a fost omorat. Sa traiesti asa ceva cand esti doar un copil, te face sa vezi altfel lumea" povesteste Jeb Brovsky.

Spiritul Atletico ii motiveaza pe jucatorii lui Stromsgodset. Acum trei ani, norvegienii au pierdut la un singur gol diferenta la Madrid. Campionii Norvegiei vor sa-l impresioneze pe Galca, ca sa-i ia la Steaua. Goetze al Norvegiei are numai 15 ani si va fi in teren cu Steaua.

"Poate, poate" a raspuns Odegaard cand a fost intrebat daca ar merge la Steaua.

"E un mare talent, unul dintre cei mai talentati jucatori din Europa!" spune despre pustiul de 15 ani David Nielsen, antrenorul lui Stromsgodset.

"Ar fi fantastic. Cine stie. Orice se poate intampla in fotbal. Viata ti se poate schimba intr-o singura zi" a declarat Jeb Brovsky.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies